מדינת ישראל מציגה כמדי שנה יותר ויותר עסקים שנפתחים ומחפשים את העצמאות בדרך שלעיתים איננה נכונה. נשמע לכם מוכר? האם מעבר לעצמאות אתם מחפשים גם הצלחה? אולי כדאי לכם לקרוא על שלוש הטעויות הנפוצות טרום פתיחת העסק – הטעויות שתלמדנה אתכם העצמאים החדשים ממה להיזהר ומה לעשות במקום.
כאמור, השוק הצרכני בישראל גדול והוא מתחלק לשניים, המתחרים שמצליחים והמתחרים שחוזרים ועושים את אותן הטעויות שחשוב להימנע מהן והנה הן לפניכם.
טעות מספר #1 העדר ייעוץ עסקי ויצירת אסטרטגיות שיווקיות
תוכן העניינים
הטעות הראשונה עוסקת באנשים "שלא צריכים" ייעוץ עסקי והולכים בדרכם העצמאית החדשה לבד. זו טעות נפוצה ורצינית היות שבהעדר ייעוץ עסקי ספק אם יצליחו אותם עסקנים להשיג את האסטרטגיה שתוביל אותם לדרך ההצלחה.
מהי אסטרטגיה? היא למעשה הגדרת העסק מחדש, הכרת הקהל אליו פונה העסק ומהם הערוצים שאליהם חשוב לפנות. זה חשוב כי ללא אסטרטגיה קהל היעד יצטמצם ומי שימצא אותו יהיו דווקא המתחרים.
רוצים שזה לא יקרה לכם? בחרו ייעוץ עסקי ויועצים מוסמכים שספקו לכם את האסטרטגיה שהכי מתאימה לכם ולעסק שלכם במטרה להשיג את ההצלחה.
טעות מס' 2# לא משקיעים בפרסום מספק וממוקד
הטעות הנפוצה השנייה היא לבחור חומרי פרסום שאינם מדויקים או נכונים ואם זה לא מספיק לפרסם אותם בערוצים שבסופו של דבר לא נותנים את המענה הנכון. מה כן כדאי לעשות? לברור את החומרים ולזכור כי התוכן ייבדל, ייצר עניין אצל הגולש ובסופו של דבר יפורסם במדיות ונישות פרסום שבהם החשיפה גדולה יותר מהרגיל.
טעות מס '#3 ניהול כושל מבחינת זמן לקוחות ועובדים
תתפלאו, אבל הטעות השלישית לא נפוצה פחות והיא קשורה בהשקעה בעובד אחד בתוך הארגון. זו טעות קריטית, היות שאם בוחרים ומשקיעים רק בו בעת נטישתו הוא עלול לגרוף את כל הלקוחות שהגיעו בעקבותיו.
בדומה לכך, חשוב לציין כי גם העסקת עובדים שלא לצורך היא בזבוז של כסף לארגון וחשוב להיות מאוד פרודוקטיביים גם בעניין בחירת והתאמת העובדים בצורה שתייעל את הארגון ולא תגרור עלויות נוספות.
כמו כן אפשר לדבר גם על השארת הדחיינות מאחור וניהול הזמן כך שכולם יהיו מרוצים מכך. ניהול הזמן הנכון לא רק שייצר חיוביות בארגון, אלא יספק את כל התשובות הן ללקוחות עצמם והן לעובדים עצמם בכל המובנים וההיבטים של הארגון.
בסיכום דבר, יש לו לייעוץ העסקי המון יתרונות בפרט שפניכם פונות אל עתיד טוב יותר, עתיד עצמאי שבו יידרש מכם לעמוד מול לא מעט מתחרים ועסקים שמספקים שירותים ומוצרים דומים. רוצים להגדיר בפני קבל עם ועדה שיש לכם את אותו מוצר אבל לא את אותו השירות? באמצעות הטיפים שניתנו כאן תוכלו לנצל את נקודת הפתיחה הטובה ביותר.